Gratis Gokkasten spelen

Gokkasten voor echt geld van Bellmark

Het gratis spelen van Bellmark gokkasten is natuurlijk erg leuk en handig om kennis te maken met een bepaald spel en het te oefenen voordat je besluit om met echt geld te gaan spelen. Uiteraard kun je de prijzen die je bij het oefenen wint, niet in het echt incasseren. Daarvoor moet je Bellmark gokkasten met echt geld gaan spelen. Gokkasten voor echt geld spelen is veel spannender omdat je geld kunt winnen maar ook geld kunt verliezen. Kijk daarom altijd eerst hoe en spel gespeeld moet worden, speel het een paar keer gratis en kijk wat het je te bieden heeft voordat je gokkasten voor echt geld gaat spelen.

Bellmark gokkasten voor echt geld spelen

Heb je eenmaal een Bellmark gokkast uitgekozen welke je voor echt geld wilt gaan spelen dan moet je natuurlijk eerst een account hebben bij Bellmark waar je geld op kunt storten om hun gokkasten met echt geld te kunnen spelen. Het aanmaken van een spelersaccount bij Bellmark is erg eenvoudig en kost je maar enkele minuten van je tijd. Je vult de gevraagde gegevens in waaronder een gebruikersnaam en e-mail adres. Dit e-mail adres wordt gebruikt om je op de hoogte te houden van de nieuwste acties waarvan je als speler bij Bellmark kunt profiteren. Vervolgens kun je gel op je account storten waarmee je de Bellmark gokkasten voor echt geld kunt gaan spelen.

Betaalmogelijkheden bij Bellmark

Je kunt bij Bellmark betalen met diverse veilige en gemakkelijke betaalmethodes. Bovendien werken deze betaalsystemen erg snel zodat je vrijwel meteen over je gestorte geld kunt beschikken. Je kunt betalen met je telefoon, met iDeal, met Rabo SMS en met Hyves. Het meest gebruikte betaalsysteem in Nederland voor alle internet transacties is iDeal en je kunt hiervan gebruik maken als je een bankrekening hebt bij een van de grotere Nederlandse banken zoals bijvoorbeeld Rabo, ABN/Amro, ING en Friesland bank. Betaal je bij Bellmark met iDeal dan krijg je altijd 10% extra credits.

Heb je prijzen gewonnen bij het Bellmark gokkasten voor echt geld spelen, dan kun je dit natuurlijk meteen uit laten betalen. Het minimale uitbetalingsbedrag bij Bellmark is 10 euro. Je vult hiervoor je gegevens in op de speciale uitbetalingspagina plus het bankrekening nummer waarop je je gewonnen geld wilt uitbetaald hebben. Bellmark zorgt er dan voor dat je gewonnen geld binnen 48 uur op je rekening bijgeschreven wordt.

Punten sparen op je Bellmark account

Je account bij Bellmark is gratis en op dit account wordt onder andere bijgehouden hoeveel punten je hebt gespaard bij Bellmark. Je krijgt namelijk bij elke storting die je doet een aantal punten, de Bellmark chips, welke in te wisselen zijn voor extra speelgeld.Voor 250 chips krijg je 1000 credits maar je kunt ze ook inzetten tijdens de vele acties van Bellmark om nog meer te winnen of je winsten te verdubbelen bij het gokkasten voor echt geld spelen.